پزشکان از انواع دستگاه های میکرونیدلینگ برای جوانسازی پوست شما استفاده می کنند. در حال حاضر درمارولر و درماپن از محبوب ترین تجهیزات به شمار می روند که علاوه بر افزایش کیفیت میکرونیدلینگ، قادرند زخم های ریزی بر روی پوست شما ایجاد کنند که ترمیم آن ها نیازمند تحریک کلاژن و الاستین می باشد. در این مطلب به بررسی انواع دستگاه های میکرونیدلینگ و ویژگی های آن ها خواهیم پرداخت.
دستگاه میکرونیدلینگ صورت
امروزه از انواع دستگاه های میکرونیدلینگ برای جوانسازی پوست استفاده می شود. این تکنیک در سال های گذشته به شکل دستی انجام می شد. اما به مرور زمان پیشرفت های زیادی در این زمینه حاصل شد و دستگاه هایی از جمله درمارولر، درماپن و … ابداع شدند که نه تنها میکرونیدلینگ را آسان کردند بلکه کیفیت آن را نیز ارتقا بخشیدند. سوزن های ریزی که بر روی انواع دستگاه های میکرونیدلینگ وجود دارد زخم های کوچکی بر سطح پوست ایجاد می کنند که از طریق آن کوکتل ها و مواد مغذی را به پوست تزریق خواهند کرد. قطعا انجام این متد درمانی به تخصص و مهارت پزشک نیاز دارد. زیرا باید جوانب مختلف شامل کیفیت درمان، بهداشت، کاهش عوارض و … به طور همزمان در نظر گرفته شوند. میکرونیدلینگ یک متد کارآ و عملی برای بهبود بافت پوست و رفع مشکلات آن می باشد.
افرادی که قصد دارند علائم پیری در چهره خود را کاهش دهند و یا لک های موجود را از بین ببرند می توانند به سراغ میکرونیدلینگ بروند. این تکنیک به صورت سرپایی و با بی حسی موضعی انجام می شود و بهتر است که آن را در کلینیک های معتبر و نام آشنا مانند ” آرشیدا ” انجام دهید. در این کلینیک خدمات متنوعی از جمله لیزر کل بدن، زاویه سازی صورت و لیفت ابرو با نخ انجام می شود. از زمانی که اعمال زیبایی سرپایی ابداع شدند افراد تمایلی به انجام عمل های جراحی و تهاجمی ندارند. در حال حاضر کسانی که دارای ناهنجاری در فرم بینی و یا تیرگی در زیر چشم هستند برای درمان به این کلینیک مراجعه می کنند. زیرا تزریق فیلر بینی و تزریق فیلر زیر چشم از مهم ترین خدمات کلینیک زیبایی آرشیدا محسوب می شود.
معرفی انواع دستگاه های میکرونیدلینگ
درمارولر
هنگامی که میکرونیدلینگ توسط درمارولر انجام می شود، درمارولینگ نامیده خواهد شد. درمارولر غلتکی است که سوزن های ریز و ظریف بر روی آن تعبیه شده که با حرکات رفت و برگشتی وارد لایه پوست می شوند. کوکتل ها مغذی توسط سوزن های درمارولر به اعماق پوست نفوذ می کنند و سرعت جریان خون را بهبود می بخشند. علاوه بر آن شاهد تولید الاستین، کلاژن و ترمیم فیبروبلاست خواهیم بود.
کانال ها یا زخم هایی که توسط درمارولر بر روی پوست ایجاد می شوند بسیار ریز هستند و به همین دلیل است که میکرونیدلینگ را یک روش غیرتهاجمی می دانند. سرعت بهبود این زخم ها بسیار سریع است و افراد می توانند در مدت زمانی کوتاه به نتیجه دلخواه برسند. سوزن های درمارولر کمک می کنند تا بافت اسکار ترمیم پیدا کند و عروق خونی جدید در پوست ایجاد شود. طبق تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده نشان می دهد که افراد می توانند با 4 جلسه میکرونیدلینگ، میزان تولید کلاژن در پوست خود را تا 400% افزایش دهند.
درماپن
درماپن از نظر شکل ظاهری با درمارولر متفاوت است و یکی از انواع دستگاه های میکرونیدلینگ به شمار می رود. این ابزار همانند قلم می باشد و با سوزن های ظریفی که دارد قادر به ایجاد صدها کانال یا سوراخ بر روی لایه بیرونی پوست می باشد. این قلم دارای 12 سوزن ریز می باشد و به نحوی طراحی شده که هیچ آسیبی به پوست نمی رساند. درماپن به طور عمودی بر روی پوست قرار می گیرد و زخم هایی که بر اثر آن ایجاد می شوند دائمی نیستند و به سرعت درمان می شوند. کسانی که میکرونیدلینگ را به عنوان بهترین روش درمان اسکار و لک های پوستی انتخاب می کنند باید بدانند که نیاز به گذراندن دوره نقاهت طولانی مدت ندارند و می توانند به سرعت به فعالیت های عادی و روزمره خود برگردند.
درما استامپ
از دیگر انواع دستگاه های میکرونیدلینگ به درما استامپ اشاره می کنیم که از نظر عملکرد، شباهت زیادی با درمارولر دارد. با این تفاوت که در مناطقی از بدن استفاده می شود که قابل دسترس نیستند و نمی توان از ابزارهای فوق برای جوانسازی آن استفاده کرد. این قلم ارگونومیک و سبک است و دارای کارتریج قابل تعویض می باشد. تعدادی سوزن بر روی آن تعبیه شده که قادر به تزریق کلاژن به مناطق هدف می باشد. این امر کمک می کند بیماران با هزینه مناسب، صرفا مناطق خاصی از پوست را بهبود ببخشند و درمان را به طور هدفمند انجام دهند. درما استامپ هیچ گونه آسیب اضافی به پوست وارد نمی کند و می تواند حسگرهای عصبی را تحریک کند. فرآیندی که درما استمپ بر روی پوست انجام می دهد به عنوان ” تکثیر سلولی ” شناخته می شود که سبب ترمیم سریع زخم ها خواهد شد.
سیستم ال ای دی
سیستم ال ای دی شباهت زیادی به درماپن دارد. اما تفاوت آن در استفاده از امواج نوری با طیف های مختلف فرکانسی می باشد. این امواج قادر به ساخت کلاژن و سلول های جدید در پوست است. در این روش علاوه بر استفاده از امواج نوری، از سوزن های ریز و ظریف نیز کمک گرفته می شود که فیبروپلاست پوست را بهبود می بخشد. افرادی که دارای اسکار، لکه های تیره، جای آکنه و … می باشند می توانند از سیستم ال ای دی برای تحریک کلاژن سازی و بهبود پوست شود.
امواج رادیویی ” آر اف “
از دیگر انواع دستگاه های میکرونیدلینگ می توان به سیستم امواج رادیویی اشاره کرد که عملکرد سوزن های سنتی را تکمیل می کند و سبب انتقال انرژی به عمق پوست می شود. این روند قادر است بافت پوست را سفت تر کند و روند پیری را با کندی مواجه سازد. این شیوه نه تنها در پوست صورت کاربرد دارد بلکه می توان از آن برای رفع چروک های پوستی در سایر نواحی بدن نیز استفاده کرد.
دستگاه میکرونیدلینگ خانگی
در حال حاضر دستگاهی ابداع شده که افراد می تواند میکرونیدلینگ را در خانه انجام دهند. اما توصیه می کنیم این کار را به پزشکان متخصص بسپارید. زیرا میکرونیدلینگ یک روش تخصصی برای جوانسازی است که استفاده از دستگاه های خانگی توسط افراد غیر مبتدی مشکلات زیادی را به همراه خواهد آورد.