تلفن تماس:

0910-9101009

آدرس:

زعفرانيه ، خيابان اعجازي

شنبه - پنج شنبه

9:30 صبح - 19 عصر

Search
Search
Close this search box.
Search
Search
Close this search box.
مزوتراپي جوانسازي صورت

قطعا از مهم ترین کاربردهای میکرونیدلینگ جوانسازی پوست است. اما این متد درمانی صرفا بر روی صورت قابل انجام نیست. چون می توان از آن به منظور درمان مشکلات پوستی در سایر نواحی بدن نیز استفاده کرد. میکرونیدلینگ یک تکنیک نسبتا جدید است که پزشک با استفاده از سوزن های ظریف، زخم هایی را بر روی پوست ایجاد می کند که ترمیم آنها منجر به ترمیم کلاژن سازی و افزایش الاستین پوست خواهد شد. در این مطلب قصد داریم شما را با کاربردهای میکرونیدلینگ آشنا کنیم.

کاربردهای میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ چیست ؟

قبل از آنکه با کاربردهای میکرونیدلینگ آشنا شویم باید به این نکته اشاره کنیم که اغلب افراد با افزایش سن، شاهد تغییرات بر روی پوست خود هستند. آن ها با مشاهده چین و چروک ها ابزار نگرانی می کنند و تمایل دارند با استفاده از متدهای روز دنیا، زیبایی و جوانی پوست خود را حفظ کنند. یکی از این متدها میکرونیدلینگ است که برای رفع چین و چروک های پوستی، افتادگی پوست، از بین بردن جای اسکار و … بکار می رود. میکرونیدلینگ جزو متدهای سرپایی در جوانسازی پوست به شمار می رود که می توان آن را بدون درد دانست. تنها موضوعی که باعث آزار برخی از بیماران می شود سوزشی است که بر روی پوست تجربه می کنند. زیرا پزشک از سوزن های ظریف برای نفوذ در پوست استفاده می کنند. این سوزن ها زخم هایی را ایجاد می کنند که ترمیم شان باعث کلاژن سازی می شود.
بدون شک تمام پزشکان و متخصصین پوست در تلاش هستند تا تولید کلاژن را افزایش دهند. کلاژن یک پروتئین طبیعی در بدن محسوب می شود که حالت کشسانی و جوانی را در پوست ایجاد می کند. هنگامی که با افزایش سن میزان تولید آن کاهش یافت افراد نشانه های چین و چروک و پیری را مشاهده می کنند. از مهم ترین کاربردهای میکرونیدلینگ جوانسازی پوست صورت است. اما واقعیت این است که هیچ محدودیتی وجود ندارد و شما می توانید برای پوست سایر مناطق بدن نیز از این متد استفاده کنید. انجام میکرونیدلینگ در کلینیک زیبایی صورت می گیرد. در این کلینیک ها شاهد سایر خدمات از جمله لیزر کل بدن، زاویه سازی صورت، تزریق فیلر بینی، تزریق فیلر زیر چشم، لیفت ابرو با نخ و … می باشیم.

میکرونیدلینگ چیست

معرفی کاربردهای میکرونیدلینگ

جوانسازی پوست

همان طور که متوجه شدید مشهورترین کاربرد میکرونیدلینگ، جوانسازی پوست است و اغلب افراد نیز صرفا با این کاربرد آن آشنا هستند. هنگامی که سن فرد بالا می رود پوست طراوت خود را از دست می دهد و به سمت خشکی و چروکیدگی متمایل می شود. ابزارهایی که برای میکرونیدلینگ بکار می روند قادر هستند ضربات آرام و سطحی به پوست وارد کنند تا کلاژن سازی در آن تحریک شود. این امر سبب می شود که رطوبت پوست افزایش پیدا کند و تا حد زیادی علائم پیری از بین بروند.

از بین رفتن ترک های پوستی

ترک های پوستی نه تنها در خانم ها بلکه در آقایان نیز رخ می دهد و دلایل آن مختلف است. به طور مثال ژنتیک و بارداری رایج ترین عوامل در بروز این عارضه به شمار می روند. هنگامی که لایه اپیدرم آسیب می بیند و پاره می شود ترک های پوستی رخ می دهند. این موضوع برای برخی از افراد بسیار آزار دهنده است. زیرا حالت کشیدگی بر روی پوست را تجربه می کنند که به دنبال آن خارش و التهاب رخ می دهد. میکرونیدلینگ می تواند ترک های شدید پوستی را جبران کند و جای آن ها را نیز از بین ببرد. به طور معمول تعداد جلساتی که برای این کار تعیین می شود 6 جلسه است. اما افزایش یا کاهش جلسات به شدت ترک خوردگی پوست و شرایط بیمار بستگی دارد.

از بین بردن جای جوش

از دیگر کاربردهای میکرونیدلینگ درمان جای جوش می باشد. قطعا جوش های پوستی یکی از ناخوشایندترین حالاتی است که افراد تجربه می کنند. برخی از جوش ها به دلیل بیماری و برخی دیگر به دلیل استرس، بلوغ و … رخ می دهند. بسیاری از جوش ها بعد از درمان لکه هایی را بر روی پوست باقی می گذارند که زیبایی چهره افراد را تحت تاثیر قرار می دهد. میکرونیدلینگ کمک می کند که لایه های زیرین پوست بهبود پیدا کنند و این لکه ها محو شوند. کسانی که از این متد بهره می برند بعد از اتمام جلسات شاهد روشن تر شدن پوست خود هستند.

رفع چروک های پوستی

اگر عمق چین و چروک ها خیلی زیاد نباشد می توان از تکنیک هایی مانند میکرونیدلینگ برای کاهش آن ها استفاده کرد. چروک های پوستی به علت کاهش رطوبت، کاهش کلاژن و بالا رفتن سن رخ می دهند. هدف اصلی میکرونیدلینگ این است که بر روی پوست زخم هایی ایجاد کند که پوست را وادار به ترمیم کند. در این شرایط بدن کلاژن سازی را از سر می گیرند و شاهد کاهش چروک های پوستی خواهیم بود. اما اگر عمق چین و چروک ها خیلی زیاد بود باید به سراغ سایر متدهای درمانی رفت.

تقویت مو و کاهش ریزش آن

از دیگر کاربردهای میکرونیدلینگ که اغلب افراد از آن بی خبر هستند جلوگیری از ریزش مو و تقویت آن است. میکرونیدلینگی که بر روی مو انجام می شود همان روشی است که بر روی پوست پیاده سازی می شود. در این متد از سوزن های ظریفی برای نفوذ به پوست سر استفاده می شود که منجر به بازسازی فولیکول های مو خواهد شد. بدین ترتیب میزان رشد مو در ناحیه مورد نظر بهبود پیدا می کند. مو نقش مهمی در ظاهر افراد دارد و مشکلات مربوط به مو در آقایان بیشتر از خانم ها می باشد. شما عزیزان می توانید بعد از مشورت با پزشک، اقدامات لازم را برای بهبود وضعیت موهای خود انجام دهید.

امیدواریم محتوای مجموعه آرشیدا برای همه دوستان مفید بوده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *