تلفن تماس:

0910-9101009

آدرس:

زعفرانيه ، خيابان اعجازي

شنبه - پنج شنبه

9:30 صبح - 19 عصر

Search
Search
Close this search box.
Search
Search
Close this search box.
عوارض سابسیژن

عوارض سابسیژن چیست ؟

از متداول ترین عوارض سابسیژن می توان به کبودی، درد و تورم اشاره کرد که با استفاده از کمپرس یخ، مصرف آنتی بیوتیک و … شاهد رفع آن ها در کوتاه مدت خواهیم بود. در واقع عوارضی که در این روش وجود دارد سطحی هستند و از یک فرد به فرد دیگر متغیر می باشند. اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که بر روی صورت خود اسکار یا جای آکنه دارید می توانید با انجام سابسیژن آن را درمان کنید. در این مطلب قصد داریم علاوه بر پرداختن به عوارض سابسیژن، به سایر جوانب این موضوع نیز اشاره کنیم.

عوارض سابسیژن

سابسیژن بهترین درمان برای رفع اسکار !

عوارض سابسیژن چه می باشد ؟ اگر جزو افرادی هستید که از وجود آکنه بر روی صورت خود رنج می برید بهتر است به سراغ شیوه های جدید درمانی از جمله سابسیژن بروید. این روش که جزو مفیدترین متدها در درمان جای جوش، اسکار، جای آکنه و … می باشد قادر به جداسازی بافت آسیب دیده از بافت سالم است و جزو روش های ارزشمند در علم پزشکی محسوب می شود. سابسیژن چیست ؟ سابسیژن یک روش نیمه تهاجمی است که پزشکان با استفاده از یک سوزن مخصوص به نام کانولا یا نوکور مراحل درمان را انجام می دهند. از عوارض سابسیژن می توان به درد، کبودی، تورم و قرمزی اشاره کرد که در ادامه به راهکارهایی برای کاهش آن ها می پردازیم.
متاسفانه عوامل مختلفی باعث ایجاد اسکار بر روی پوست می شود که می تواند زیبایی افراد را تحت تاثیر قرار دهد. به طور مثال نوجوانانی که اقدام به ترکاندن جوش های صورت خود در سنین بلوغ می کنند این احتمال وجود دارد که در آینده پوست آن ها کیفیت خود را از دست بدهد و نیازمند درمان هایی از جمله سابسیژن شوند. این شیوه درمانی جزو خدمات کلینیک های زیبایی محسوب می شود. در این کلینیک ها می توان سایر خدمات از جمله زاویه سازی صورت، تزریق فیلر بینی، تزریق فیلر زیر چشم، لیزر کل بدن، لیفت ابرو با نخ و … را نیز دریافت کرد. توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی، با پزشک ماهر و مجرب مشورت کنید تا شما را برای کسب نتیجه مطلوب راهنمایی کند.

انجام فیلر زیر چشم با قیمت مناسب

عوارض سابسیژن

توجه داشته باشید که سابسیژن صرفا برای از بین بردن اسکار در ناحیه صورت کاربرد ندارد. بلکه می توان آن را در سایر نواحی بدن نیز بکار برد و از مزایای آن بهره مند شد. این شیوه درمانی در سال 1995 و توسط فردی به نام اورنتریخ معرفی شد. سابسیژن یک روش نو و مدرن محسوب می شود و قطعا هر چه از عمر آن بگذرد میزان عوارض آن نیز کمتر خواهد شد. زیرا با متدهای نوین تری ادغام می شود و کارایی آن افزایش پیدا می کند. در حال حاضر عوارضی که برای این شیوه درمانی وجود دارد در مقایسه با مزایای آن بسیار ناچیز است و در واقع هیچ روش درمانی و زیبایی وجود ندارد که فاقد عوارض باشد.

درد

همان طور که می دانید و در ابتدای مطلب نیز ذکر کردیم در سابسیژن، بافت آسیب دیده از بافت سالم جدا می شود. همین جداسازی درد را به بیمار تحمیل می کند. به همین دلیل اغلب پزشکان قبل از شروع درمان، از داروهای بی حسی در ناحیه مورد نظر استفاده می کنند تا به بیمار کمترین درد تحمیل شود.

خونریزی

یکی از دلایلی که توصیه می کنیم پزشکان ماهر و مجرب را انتخاب کنید این است که روند درمان با کیفیت بهتری انجام می شود. از متداول ترین و ناگزیرترین عوارض سابسیژن خونریزی است. اما اگر پزشک از مهارت کافی برخوردار باشد روند درمان را به نحوی پیش می برد که احتمال خونریزی به کمترین حد خود برسد.

کبودی

عده ای از افرادی که سابسیژن انجام می دهند دچار کبودی در ناحیه مورد نظر می شوند. اگر شما دچار بیماری خاصی هستید که مجبور به مصرف داروهای ضدانعقادی مانند وارفارین، آسپرین، ایندومتاسین و … هستید بهتر است دو هفته قبل از سابسیژن مصرف آن ها را قطع کنید. قطع مصرف باید با اجازه پزشک متخصص باشد تا آسیبی به سلامتی شما وارد نشود.
عوارض سابسیژن

دلیل ایجاد اسکار پوستی چیست ؟

پس از آنکه شما را با عوارض سابسیژن آشنا کردیم نوبت به این می رسد که به یک سوال مهم پاسخ دهیم و آن هم این است که دلایل ایجاد اسکار و مشکلات پوستی چیست ؟ قطعا پارامترهای زیادی همچون حوادث طبیعی مانند تصادف، بیماری های داخلی، ترکاندن جوش ها و … در این امر دخیل هستند و زیبایی افراد را تحت تاثیر قرار می دهند. سوختگی ها، آبله مرغان، جای برش و جراحی و … از دیگر عوامل رایج هستند. در سابسیژن لایه های پوست که به یکدیگر متصل شده یا پیوند خورده اند از یکدیگر جدا می شوند و به حالت اولیه خود بازگردند. تا کنون میزان موفقیت این روش بسیار زیاد بوده و جزو محبوب ترین روش ها در جوانسازی پوست نیز محسوب می شود.

مراحل انجام سابسیژن چگونه است؟

معمولا بخش عمده ای از افراد تمایل دارند از داروهای بی حسی در جلسه درمانی استفاده کنند. پزشک بعد از ضدعفونی کردن ناحیه مورد نظر، از یک قلم برای علامت گذاری پوست استفاده می کند و سپس از ماده بی حسی بهره می گیرد تا ناحیه کاملا بی حس شود. برای سابسیژن باید از سوزن هایی مانند نوکور و کانولا استفاده کرد. فرو بردن این سوزن ها در پوست باید به شکل اوریب باشد. به همین دلیل نیاز به مهارت و تخصص ویژه ای دارد تا بافت سالم پوست دچار آسیب نشود. به طور معمول پزشکان برای هر کدام بیماران روش های مختلف سابسیژن را انتخاب می کنند که شامل تزریق خونی، PRP ، پیوند پوست و فیلر می باشد. برای آشنایی با هر کدام از این روش ها توصیه می کنیم به مطلب قبل تحت عنوان ” کاربرد سابسیژن ” مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *